Жени-лидери в дипломацията с отличия от Women Leaders Awards 2024

Бизнесдамата Жени Дионисиева е финалист за златните статуетки

Дипломати от три континента ще бъдат отличени по време на церемонията Women Leaders Awards 2024 тази вечер – 1 март, в балната зала на 5-звездния Hyatt Regency Sofia, съобщават организаторите от международната платформа за сътрудничество – GLOBAL LEADERS .

Специални награди за сътрудничество ще получат Н. Пр. г-жа Инид Мило – посланик на Република Албания, Н. Пр. г-жа Лина Омар – посланик на Република Ирак и Н. Пр. г-жа Закия ел Мидауи – посланик на кралство Мароко.
 Събитието ще представи до брите примери в женското лидерство и предприемачество.  Форумът е   вдъхновен от основните ценности на Европейския съюз за равенство и борба с дискриминацията .
Жените-предприемачи също ще бъдат отличени по време на церемонията. Претендент за златните статуетки е интериорния дизайнер Жени Дионисиева. Макар и с дългогодишен опит в телевизионната индустрия тя избира да развива свой бизнес и от 5 години e собственик на интериорно студио  Про Дизайн .
Бизнес дамата е създател на модерно студио за дизайн, което е специализирано в създаването на частни и обществени интериори.
В процеса на проектиране екипът търси баланса между стил и комфорт в къщи, апартаменти или интериори на бизнес помещения. Предлага цялостен подход към реализацията на проектите и пълен набор от услуги – като идеен проект, проектиране на първоначалните визии, 3Д визуализации, техническа част, авторски надзор и реализация.
Студиото работи с надеждни партньори, които осигуряват най-доброто качество на материалите и продуктите, използвани в проектите. Предлага пълно обслужване и подкрепа при намирането, закупуването и доставката на материали, мебели и декорации.

Партньори на събитието са Зонта Клуб България, Международният Институт за Сигурност и Сътрудничество, Българската Търговско-Промишлена Палата, Association of the Bulgarian Leaders and Entrepreneurs – ABLE, Bulgarian Industrial Capital Association – BICA, Association Agora France, Agora Club Calais 8 France и други.

Церемонията ще бъде предавана на живо в канала на нашия медиен партньор News 24/7: https://www.youtube.com/channel/UCRtrmd5YuwuwCDjnl0RcR-A

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *