Живко Коцев оттегля оставката си!

Проведохме дълъг и откровен разговор с Живко Коцев. Той е подал молба за напускане под натиск, както от страна на министъра Калин Стоянов, така и на високопоставени лица в прокуратурата. Това каза премиерът в оставка Николай Денков на извънреден брифинг в сградата на Министерския съвет, предаде репортер на „Фокус“.

„Заставам пред вас с ясното съзнание и воля да оттегля своята оставка“, каза Коцев пред журналисти. „Това бе оставка, която е провокирана от психологически и морален натиск. Виждам какво се случва в системата на МВР. Аз съм служител повече от 30 години. Първоначалната реакция ми бе на огромно разочарование, обида, болка за отношението спрямо мен. Забелязах, че срещу мен се развива изключително грозна кампания. Срещу мен стои сериозна армия, която желае да дискредитира мен и моите близки“, посочи главният секретар на МВР.

„Забелязах, че моята оставка бе използвана като аргумент за оставането на Калин Стоянов на поста министър на вътрешните работи. Това обстоятелство ме задължава да се върна и да работя, да си изпълнявам служебните задължения“, бе категоричен той.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Автор: Самуил Иванов

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *