Саня Борисова и Ники Илиев заедно в „Никога не е просто секс“

Актрисата дебютира като режисьор с женска комедия

Четири жени, любовници на един и същ султан

Актрисата Саня Борисова дебютира като режисьор с първи пълнометражен филм, с провокативното заглавие „Никога не е просто секс“.

Тя самата участва във филма, на който е и сценарист и си партнира с три от най-известните актриси на българската сцена – Рая Пеева, Елеонора Иванова и Елена Петрова. „Четирите дами са обединени от кармична ситуация в минал живот. Ние сме били 4 жени, които са били любовници на един и същ султан“, обяснява създателката. Тя разказва, че е написала сценария за период от осем месеца, а колегата ѝ Башар Рахал ѝ е помогнал с избора на заглавие – първоначалният вариант е бил „Кармични връзки“.

Ники Илиев ще има кратка, забавна роля.

„Радвам се, че този филм се опитва да погледне към една рядка за българското кино тема – женската сексуалност“, казва Елеонора Иванова. Във филма звучи много българска музика – има песни на звездите от „Dancing Stars“ Папи Ханс и Мила Роберт.

Любопитно е, че в първия филм под режисурата на Саня  Борисова ще видим и бившия й съпруг – актьорът и режисьор Ники Илиев. Двамата вече имат няколко филма зад гърба си, но този път ролите им са разменени и Саня режисира Ники. „Никога не е просто секс“ тръгва по кината в цялата страна на 10 май.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Автор: Труд news