България има спешна нужда от българско правителство

„България има нужда най-накрая от българско правителство, а не от евроатлантически слугинаж и че третата световна война не просто чука на вратата, може да с екаже, че тя вече влиза в нашия дом.“, каза д-р Костадин Костадинов на пресконференция в Ямбол.

На въпроси на журналистите отговаряха също така водачът на листата на „Възраждане“ в 31 МИР Никола Димитров и Иван Арнаудов – заместник-председател на структурата в Ямбол.

Председателят на „Възраждане“ обърна внимание върху американския натиск за изпращане на наши войници в Украйна и заяви, че на тези избори българските граждани реално имат два избора – война или „Възраждане“.

„Който гласува за „Възраждане“, избира мира. Който гласува за другите партии, избира войната, унищожението на държавата и ликвидирането на българския народ. Целта на „управляващите американски марионетки“ е да вкарат държавата в украинския сценарий.“, посочи Костадинов.

Той обърна особено внимание върху демографската криза, и че разрешаването на този огромен проблем е една от основните цели на политическата организация.

„Възраждане“ има програма, която може да разработи тогава, когато започне да управлява държавата, както и план за създаване на Министерство на демографската политика.“, коментира още Костадин Костадинов.

Водачът на листата за областта Никола Димитров сподели, че структурата в Ямбол отделя особено внимание на посещенията във всяко едно населено място и разговорите с хората, „тъй като искаме България да се управлява от българските граждани, искаме нашият народ да има думата и ако ние не се срещнем с тях и се заключим в офисите на жълтите павета, те няма как да получат възможност да бъдат чути“.

Той също така наблегна на състоянието на пограничните райони и важността българската граница да бъде охранявана подобаващо, като това е и един от приоритетите, заложен в програмата за развитието на област Ямбол.

„Възраждане“ е с №12 в бюлетината

Купуването и продаването на гласове е престъпление!

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *