Как се забавляват зодиите

Овен

Спортуване и пиене

Овните обичат да доминират, но по отношение на забавленията често разчитат на вкуса и избора на приятели, роднини, колеги. Те с удоволствие се присъединяват към това, с което се занимават важните за тях хора. Така че Овните не е изключено да правят напълно различни и противоречиви дейности в свободното си време. Могат да спортуват до пълно изтощение, а следващия уикенд да отидат на бар и да си направят състезание по пиене. Ако в даден момент никой не ги провокира да направят нещо, тогава най-вероятно те ще започнат да кроят планове за завладяване на света или поне за спечелване на сърцето на конкретен човек. Обичат да разработват стратегии и мечтаят за големи постижения.

Телец

Разходки и хапване

Телците често се забавляват, като правят нещо полезно. Те могат да се занимават със занаяти в свободното си време, да ремонтират, да анализират разходите си и да изчисляват печалбите. Въпреки това не отказват да посещават културни институции – представителите на тази зодия имат доста изискан вкус, така че сред тях има много запалени театрали, любители на частни филмови прожекции и оригинални изложби. Освен това Телците са гастрономи, така че обичат да се мотаят в кафенета с голям асортимент от десерти и в ресторанти с добра кухня, както и да готвят някои сложни ястия у дома. Обожават природата и се опитват да прекарват колкото може повече време на чист въздух.

Близнаци

Шумни събирания

Близнаците обичат шумните забавления в многолюдна компания. Харесват активни и интелектуални игри, танци и различни видове флашмобове. Получават огромно удоволствие от страстни дискусии и могат да спорят до дрезгавост по някакъв напълно безпринципен въпрос. Впечатлени са и от гастрономическите забавления. Често организират кулинарни маратони, по време на които готвят и консумират невероятно количество храна. Освен това в свободното си време Близнаците обичат да се забъркват в приключения, в които или действат като подбудители и след това гледат с удоволствие как онези, които са подтикнали към следващото приключение, се измъкват от последствията.

Рак

Ръкоделие и усамотение

Раците предпочитат да прекарват свободното си време тихо и незабелязано. За тях свободните от грижи моменти са истински щастливи, когато могат да се затворят от външния свят и да останат сами със себе си или с някой много близък. Представителите на тази зодия обичат спокойните разходки из красиви места, личните ложи в театрите, уютните вечери край камината с чаша ароматен чай или пред телевизора, гледайки хубави и сантиментални филми. Харесва им да четат и да се занимават с ръкоделие. Сред тях има и такива, които обичат да посещават социални събития. Могат да бъдат привлечени на шумни места само ако имат нужда от силни емоции или ако могат да извлекат някаква полза.

 

Цялата статия от Тук

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *