Станислав Генчев официално е новият треньор на Левски

Станислав Генчев официално е новият старши треньор на Левски, съобщиха от пресслужбата на „сините“.

Договорът на бившия наставник на Крумовград е за срок от две години, а в щаба му влизат влизат помощник треньорите Живко Миланов и Дарко Тасевски, треньорът на вратарите Йордан Господинов и кондиционният треньор Петър Пеев.

Клубът от „Герена“ допълнително ще обяви датата и часа на официалното представяне на Генчев, който заменя на поста Николай Костов.

Ето какво написаха от Левски:

„Станислав Генчев е новият старши треньор на представителният тим на „ПФК Левски“. Договорът на специалиста е за срок от 2 години. В щаба на Станислав Генчев влизат помощник треньорите Живко Миланов и Дарко Тасевски, треньорът на вратарите Йордан Господинов и кондиционният треньор Петър Пеев.

Ръководството на „ПФК Левски“ ще представи официално Станислав Генчев, като допълнително ще обяви датата и часа на събитието.

Станислав Генчев е роден на 20.03.1981 г. Започва професионалната си футболна кариера в „Левски“, през сезон 1998/99 година, записвайки 75 мача и 7 гола със „синия“ екип. С „Левски“ е шампион на България за 2001 година, четирикратен носител на националната купа – 2000, 2002, 2003 и 2005 година и носител на Суперкупата на България за 2005 година.

Треньорската кариера на Станислав Генчев стартира в „Етър“ през сезон 2017/2018 година. За последно специалистът бе начело на „Крумовград“, а преди това е водил „Лудогорец“, „Локомотив“ (София) и „Ботев“ (Пловдив).

„ПФК Левски“ пожелава много много успехи, победи и щастливи мигове на Станислав Генчев и неговия щаб начело на любимия отбор“. /БГНЕС

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *