„Възраждане“ вади България от НАТО

„Възраждане“ вади България от НАТО. Украйна „губи все повече територии“ и е въпрос на време Русия да спечели конфликта. Повече от четири години във Варна има Команден център на НАТО, което превръща страната ни в мишена на руски удар.

Това каза от парламентарната трибуна в декларация депутатът от „Възраждане“ Цончо Ганев.

Той критикува кабинета Петков, че е продавали оръжия на Украйна през посредници. После страната на започнала да подарява въоръжение на Украйна. Президентът Румен Радев също имал вина за това.

Този военен конфликт е ясен, той върви към развръзка, каза Цончо Ганев. Украйна губи войната, убеден е депутатът, който смята, че България е една от точките, които ще бъдат нападнати.

Цончо Ганев се възмути от водевила кой да ни представлява на срещата на върха на НАТО. Ние сме изправени пред реална опасност за нашата държава, опасява се Ганев.

Възраждане са изпратили писмо до премиера Димитър Главчев каква е позицията ни, която ще защитим на срещата на върха на НАТО. Големият въпрос, според Възраждане е защо президентът не иска да отиде. От войната няма връщане назад, катерене Ганев.

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *