Ето как луксозните автомобили следват ултрабогатите си собственици навсякъде по света

Ултрабогатите предпочитат луксозните им автомобили да ги следват по целия свят. Това е развило цяла екосистема от специалисти по автомобилен транспорт, които работят съвместно с авиокомпаниите, за да може колите да посрещат собствениците си на летището, когато те кацнат.

Амер Наран е роден и израснал в Зимбабве. Той е от индийско семейство на обущар. Преди време стана първият вносител на секс играчки в Хараре. След това той печели милиони в частната авиация (самолетите му са били използвани от знаменитости, политици и дори сем. Кардашиян). А сега Наран прекарва по-голямата част от времето си в Дубай и Лондон.  Това представлява логистично предизвикателство пред страстта му към скъпи коли.

„Имам рядко Porsche Carrera GT, което струва $1,9 млн. Държа го на летището в Дубай“, казва Наран. Неговата компания Vimana Private Jets има офиси и в Лос Анджелис, и Ню Йорк. „Ако летя някъде, Emirates ще го качват на най-ранния полет до мястото, където отивам, така че колата ми да ме посрещне там.“

Наран е на 38 години. Той е един от хилядите богати собственици на автомобили, които не мислят много преди да купят самолетни билети за автомобилите си. Те се възползват от специализираните услуги за превоз на автомобили, които предлагат много от големите авиокомпании. Особено тези, базирани в Близкия изток.

 

 

Цялата статия от Тук

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *