Нашите евроатлантици с охота биха изпратили всички граждани да се бият на фронта

Политическите партии губят доверието на избирателите. Това заяви президентът Румен Радев.

„Те се лутат в една безизходица, която самите те създават със своите коалиции, нарушаването на всякакви обещания и тази гавра с българската Конституция“, каза той.

„От активността на всеки един зависи как ще продължи България. Манипулацията и изопачаването на истината се превръща в трайна черта на българската политика. Виждаме как се преиначават и моите думи. Виждаме и цялата ситуация от развитието на войната в Украйна. Участието на НАТО в този конфликт на всички нива е публична тайна, която все повече става явна. Това участие се задълбочава и крие риск от безконтролна ескалация. Това ще рече ядрен армагедон. Всички спекулации по тази тема целят да преспят общественото мнение. Аз категорично не съм заявявал никога, че България е взела решение за изпращане на свои войски в Украйна“, категоричен бе държавният глава.

По думите му „нашите самозвани евроатлантици са страхливички не са способни да вземат само такова решение, защото знаят много добре, че ще бъдат отлъчени и отритнати от обществото.“

„Ако оставим на тях, те с охота биха изпратили всички граждани да се бият на фронта“, подчерта президентът и допълни, че биха го направили, за да прикрият своята евроатлантическа фасада.

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *