Николай Марков показа тази СНИМКА и отсече: Много скоро ще се освети цялата истина!

Лидерът на „Величие“ Николай Марков написа пост в социалните мрежи, с който разбуни духовете. Той публикува снимка на резултатите от гласуването за председател на Народното събрание (НС). Ето какво написа той:

Вижте внимателно това гласуване, защото то е изключително важно.

С кои гласове се избра председател на парламента от ГЕРБ? И кой кой е в Парламента.

Ключовите гласувания са важни, не маловажните. Вижте и гласуването на така наречените възрожденци, които с „въздържал се“, всъщност казват на всички българи, че НЕ ЗНАЯТ СЪС СИГУРНОСТ ДАЛИ КАНДИДАТА НА ГЕРБ ТРЯБВА ДА Е ПРЕДСЕДАТЕЛ НА ПАРЛАМЕНТА.

И докато възрожденците нямат избор и НЕ ЗНАЯТ, Величие знае и гласува твърдо „против“. Има ли изненадани кой е патерицата на ГЕРБ? Кой е обслужващия персонал? Кой е от обоза?

Много скоро ще се освети цялата истина! Търпение.

Вижте внимателно това гласуване, защото то е изключително важно.

С кои гласове се избра председател на парламента от ГЕРБ? И кой кой е в Парламента. Ключовите гласувания са важни, не маловажните. Вижте и гласуването на така наречените възрожденци, които с „въздържал се“, всъщност казват на всички българи, че НЕ ЗНАЯТ СЪС СИГУРНОСТ ДАЛИ КАНДИДАТА НА ГЕРБ ТРЯБВА ДА Е ПРЕДСЕДАТЕЛ НА ПАРЛАМЕНТА. И докато възрожденците нямат избор и НЕ ЗНАЯТ, Величие знае и гласува твърдо „против“. Има ли изненадани кой е патерицата на ГЕРБ? Кой е обслужващия персонал? Кой е от обоза?

Много скоро ще се освети цялата истина! Търпение.

Припомняме, че спор се оформи между „Възраждане“ и „Величие“ в 50-ото Народно събрание. Депутатът от „Възраждане“ Цончо Ганев се заяде с един от лидерите на „Величие“ – Николай Марков, че са подкрепили Анна Александрова от ГЕРБ-СДС за председател на временната комисия, която ще подготви и изработи новия правилник за организация и дейността на Народното събрание. Ганев обвини „Величие“, че са проект, че са излъгали избирателите си и че са секта.

Броени минути след първия си пост Николай Марков публикува и друг, който отново е посветен на „възрожденците:

„Градивност нула, това е вярно.

Само децибелите и псувните държат на макс и нищо повече. Разчитат на човешките емоции, не на здравия човешки разум. Напълно деструктивни и безполезни с присъствието си. Никой вътрешен или външен фактор не им обръща внимание и никога няма да получат властта. Без реалистични идеи за настоящето и бъдещето, но с претенции на обсебени от власт и пари хора. Излишни, но все още потребни на ГЕРБ като техни златни пръстчета. Като много предишни преди тях…

Коментар от мрежата:

„Възрожденците са една куха партия, която де факто крепи и работи за статуквото. Те са менте опозиция. Какво го доказва ли? Вече са в 3 или 4 парламент пореден и от тях нищо полезно за народа не е произлязло и няма и да произлезе.““, написа той.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

БЛИЦ

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *