Слави Трифонов: Срещал съм разни жалки хорица през живота си, но тези типажи от ПП са уникални

От Фейсбук страницата на лидера на ИТН Слави Трифонов:

„Евродепутатите от ПП, Никола Минчев и Ицо Хазарта, станаха част от групата “Обнови Европа“ в Европейския парламент. И забележете кои други български представители са част от тази група. Това са избраниците от ДПС – Илхан Кючук, Елена Йончева и Танер Кабилов.

Може да ги видите заедно, усмихнати на снимка преди старта на Европейския парламент. И каква стана тя сега? В Европа ПП и ДПС са в едно семейство, а в българския парламент ПП твърдят, че ДПС са мафия и са тяхната опозиция в 50-тото Народно събрание. И кой сега е “Малкото ДПС“? ПП е малкото ДПС.

Даже, понеже са само двама депутати, Никола Минчев и Ицо Хазарта, ПП са “Нищожното ДПС“. И това е, защото такива са фактите. След мазното турско кафе, ПП сега ще пият европейско турско кафе. И каквото и да приказват, и колкото и да лъжат, и мазното турско кафе, и европейското турско кафе ще оставят неизлечими следи върху тях, защото такава е истината. Знам, че много им се искаше, “Има такъв народ“ да направи това, което те направиха, но аз им отнех възможността да плюят и сега могат да плюят само върху себе си. Както, между другото го и правят.

Срещал съм разни жалки хорица през живота си, но тези типажи от ПП са уникални. Явно за тях българският народ е създал пословицата: “Каквото сам си направиш, никой друг не може да ти го направи“.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Автор: ИА Фокус

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *