Христо Стоичков гостува на Банско за Световната купа

Най-успешният български футболист Христо Стоичков е поредното голямо име, които идва в Банско за стартовете от Световната купа по ски (10-11 февруари). Легендарната осмица обаче ще бъди в ски курорт №1 още на 8 февруари, когато е неговия рожден ден.

Всеки, който на 08 февруари си закупи от касите на Юлен в Банско официалната биография на Камата „Христо Стоичков. Историята”, може да ползва само в същия ден безплатно кабината до Бъндеришка поляна и обратно, като представи на служителите на Юлен касовата бележка!
Легендата на българския футбол ще бъде след 14:30 часа в пресцентъра на Бъндеришка поляна, който се намира под горна станция на кабинковия лифт, където ще раздава автографи на всеки, който е закупил единствената му официална биография!

Срещите с Христо Стоичков през 2024 г. протичат под мотото: 30 години Златна топка; 30 години САЩ ’94. В гр. Банско събитието е част от програмата на Световната купа по ски и се провежда се на 58 рожден ден на Звездата – 8. февруари.

„Здравейте приятели! Очаквам ви на осми февруари в Банско, където имаме световна купа по ски. Искам да изкараме страхотен ден. Знаете навършвам 58. 58 ми дава големи спомени- 5 лиги в Испания с номер 8, но също ви очаквам на Бъндеришка поляна в 14,30, за да изкараме страхотно. Знаете, че Банско ми е на сърцето“, каза Христо Стоичков в специално видео посветено на визитата му Банско.

Освен Стоичков специални гости на Световната купа ще са Алберто Томба, Марк Жирардели, Тед Лигети, Тина Мазе и Петър Попангелов.