Лидер в хранителната промишленост е финалист за Балканските награди

Фирма Техра е кандидат за златните статуетки на 28 април в Ловеч

Един от водещите български производители на суровини и продукти за хранително–вкусовата промишленост – фирма Техра, е финалист за Балканските бизнес награди 2021, съобщава ВИП Комюникейшън.

Най-мащабният бизнес форум на Балканите е под патронажа на община Ловеч, а церемонията за седмото издание на Balkan Business Awards ще се състои на 28.04.2021 от 19 ч. в конферентната зала на хотел Президиум Палас.

Компанията, основана през 1992 г.,  обслужва фирми от мелничната промишленост, хлебопроизводството, сладкарството, кетъринг, хотели, ресторанти, производители на закуски и баници, бутикови фурни, домакинства и др.
В ТЕХРА е разработена и се прилага интегрирана система за управление на качество и безопасност. Екип от специалисти – инж.технолози, химици, нутриционисти и др., работи за създаването на нови продукти и оригинални рецепти. В новоизградения Учебно-демонстрационен център се провеждат презентации, семинари, консултират се и се обучават клиенти за бъдещото им развитие на пазара. ТЕХРА е една от първите фирми в България, сертифицирана за преработка и търговия на биологични продукти, притежава и сертификат на продукт по Halal изисквания.

В основата на бизнес дейностите на фирмата, стои професионалния подход и отношения с хората, с които работят. Както и иновациите – те заемат централно място, както и адаптацията с всяка една тенденция.
Партньори на Балканските Бизнес Награди са: Българската Агенция за Инвестиции , Българската търговско-промишлена палата, Българо-гръцката Търговска Камара, Конфиндустрия България – Италия, Българо-македонския Бизнес Клуб, Сръбско-българската търговска камара, Турско-българската търговско-индустриална камара, Гръцко-руската търговска камара, Бизнес клуб Лондон и други.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *