Пролетен панаир на книгата с Colibri

Скъпи приятели, читатели, съмишленици! Тази година бяхме подложени на неочаквано изпитание и дълго време не знаехме дали ще се проведе традиционният пролетен панаир на книгата, но ето че той все пак ще се състои – нещо повече, ще бъде по-вълнуващ от всякога!

Между 23 и 28 юни ви очакваме на шатра номер 14 ♥ При нас ще намерите богато разнообразие от жанрове, поредици, горещи нови заглавия. Енциклопедичната книга „Фигури“ на Мария Попова, научнофантастичният шедьовър „Трите тела“ на Лиу Цъсин, (авто)биографичното бижу „Кът за мечти“ на Дейвид Линч, библиофилското издание „Тъмни алеи“ на Иван Бунин и детският сборник „Работна Мецана и още любими стихотворения и приказки„, излязъл по случай 100-годишнината от рождението на Леда Милева, са част от заглавията, които не бива да пропускате.

Призоваваме всички посетители да спазват дистанция помежду си. Приготвили сме ви редица изненади, както обикновено! Ще има големи намаления, книги с автограф, срещи с любими ваши автори и специална селекция от книги с цена 5 лв. Следете страницата във фейсбук и останете информирани за всичко, което предстои!

Ние вече нямаме търпение да ви посрещнем в шатра 14.

 

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *