Методиевич се оказа много обидчив, когато не може да обижда наред

 

Не бих цитирал вездесъщия телевизионен любимец Андрей Райчев, който изобщо не се нуждае от допълнителна реклама и споменаване при постоянния му абонамент за екрана на “големите телевизии”, ако не се изказа днес от екрана на държавната телевизия като типичен представител на преторианската гвардия апологети на Методиевич.

Човек би се съгласил с бащинския съвет на Райчев, че “обидите и хашлашката стилистика трябва да бъдат намалени, да бъде забравена политиката на реванша и депутатите да се заемат с конструктивни неща”. Обаче се натрапва въпросът: каква (беш)е стилистиката на хашлака Борисов, когото Райчев хвалеше за умението му да си говори с народа на просторечие?

Ами обидите му към специфична част от този народ? То не бяха тулупи, мисирки, че и Проста кърджалийска питка нарече собствената си вярна марионетка, монтирана начело на парламента.

Колкото до реваншизма, благодарение на него Методиевич нахлу в парламента, представяйки се за борец срещу червените, към които самият Райчев принадлежи, но е нает за апологет, който да поддържа мита за Борисовата “харизма”.

От коментар на читател в ivo.bg научих, че колегата Сашо Диков  е обяснил в ефира на “Евроком”, че тази медия е сключила договор за 300 000 лева, за да се появява там редовно путинолюбивият Костадин Костадинов. Няма собственик на телевизия, който да устои на подобно предложение, обяснил Диков.

Ако това е вярно, в задачата се пита: колко ще да е плащането в телевизиите с многократно по-голяма аудитория? 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *