Правителството на Борисов сдаде властта!

Министрите от третия кабинет на Бойко Борисов предадоха властта на служебното правителство, назначено с указ от президента Румен Радев. Това се случи на церемония в Министерския съвет, на която обаче не бяха допуснати журналисти.

Малко преди това държавният глава представи служебния кабинет на официална церемония, на която заяви, че той трябва да проведе честни избори, да разкрие, доколкото може, истината за досегашното управление и да приеме Плана за възстановяване и устойчивост.

След като министрите се заклеха, начело с премиера Стефан Янев те изминаха краткото разстояние от президентството на „Дондуков 2“ до Министерски съвет на „Дондуков 1“.

Янев само помаха на журналистите, но отказа коментар.

В същото време фоторепортерите заснеха вече бившия министър-председател и лидер на ГЕРБ Бойко Борисов, който се виждаше на стълбите през открехнатите врати на правителствената сграда.

 

Снимка: БТА

 

На излизане Янев отново отказа да говори, след като вече произнесе реч за приоритетите си в президентството, но част от министрите коментираха пред медиите за първи път.

 

 

 

 

Редактор : Десислава Димитрова

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *