Хибридно събитие е финалист за Черноморските Оскари

Кои са лидерите в региона ще разберем на 6 август в Слънчев бряг
Кризата с  COVID -19, която засегна сериозно конгресната индустрия и световния туризъм, наложи създаването на хибридни и онлайн форми на конференции, изложения и други бизнес-срещи, съобщават организаторите на седмото  издание на Black Sea Lifestyle Awards 2021 – ВИП Комюникейшън.
Н ай-успешните компании и общини в Черноморския регион ще бъдат отличени на официална церемония в Слънчев бряг на 6 август 2021 г. от 19 ч., Сцена на най-мащабното събитие за морския ни регион ще бъде емблематичният Сикретс Клуб, бивш Мания.
Сред финалистите за Черноморските Оскари е фирма Меркурий-97 ЕООД – Конференции и Събития, която организира през октомври 2020 първото хибридно събитие на Българска Асоциация по Детска Пневмология ДЕСЕТИ НАЦИОНАЛЕН СИМПОЗИУМ ПО ДЕТСКА ПНЕВМОЛОГИЯ
Хабилитирани лица представиха различни теми, важни за здравето на нашите деца, отбеляза се и 25 годишнината от създаването на „Детска Пневмология“ в България.
Броят на участниците в залата бе 60 човека при спазване на всички противоепидемични мерки, като онлайн се включиха още 30 участника.
„Изключително много се радваме и благодарим на Българска Асоциация по Детска Пневмология за гласуваното доверие, да организираме ДЕСЕТИ НАЦИОНАЛЕН СИМПОЗИУМ ПО ДЕТСКА ПНЕВМОЛОГИЯ.
Осигурихме цялостната логистика по организацията на симпозиума – комуникация със спонсори и участници преди, по време и след приключване на симпозиума, както и изработване на уеб сайт и въвеждане на цялата необходима информация, както и виртуална платформа на CVENT за маркетинг и управление на събития, на която сме ексклузивен представител и притежаваме лиценз. Осигурихме високо технологично оборудване, комуникация с асоциацията по пневмология, комуникация с хотела, където оборудвахме студиото за провеждане на конференцията. След приключване на събитието получихме висока оценка за неговата организацията„, споделят организаторите на хибридното събитие.
Основна цел на Черноморските Оскари 2021 е да подпомогне популяризирането и отличаването на добрите практики и успехите на Черноморския бизнес и туризъм по време на Ковид-криза, да подпомогне техните стремежи за по-добро качество на живот в региона. Както и да отличи местната власт, която подпомага развитието на Черноморието. Повече информация тук: http://vipcompr.com/%d0%b7%d0%b0%d0%bf%d0%be%d1%87%d0%bd%d0%b0%d1%85%d0%b0-%d0%bd%d0%be%d0%bc%d0%b8%d0%bd%d0%b0%d1%86%d0%b8%d0%b8%d1%82%d0%b5-%d0%b7%d0%b0-%d1%87%d0%b5%d1%80%d0%bd%d0%be%d0%bc%d0%be%d1%80%d1%81%d0%ba/

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *