Мисис България Ана Иванова: Вече сме в сезон 3 на Бг риалитито „Избори до дупка“

След повече от 17 години опит в цивилизования свят и няколко опита да се интегрира в родната реалност, носителката на титлата Мисис България Ана Иванова отново подложи на критика целия ни политически живот. В профила си в социалните мрежи тя написа: 
„Всички  говорим за по-добър и подреден живот, промяна, развитие, стабилизиране на държавата, промяна в съдебната система, прозрачност в избирателната ни система… А какво правим по всички тези въпроси?
Или е по-добре рутината?
Работа, кредит към банките, нерви, псувни към управляващите и буквално оцеляване ден за ден?
 Да! Отново стигам до извода – Докато не се промени манталитета и мисленето на народа, да станем единни, няма как да има стабилна държава! Народът е държавата!
То пък като се замислиш онези 240 идиота какъв пример ти дават, си викаш: Защо аз  да го правя?. Нали Българинът се слави, че е тарикат с мислене 1994 година.
Скоро четох, че на служебния министър децата били назначени без конкурс в някакво министерство, ха-ха-ха-ха! Че  в кое министерство точно се влиза с истински конкурс, че не мога да се сетя? Казваш кой те праща и си назначен, знаем как става 
Спокойно – идват избори, отново манипулации, отново мерене на рейтинг и отново същите на власт (онези същите, които искат нови лица, но със същите лица 😉  И отново същия живот до следващите 4 години. Предстоящи избори и най-вече Надеждата, че тези или следващите ще ни оправят живота, който ние сами не можем да подредим!
 А паралелно ще има корупция, която вече е част от съдебната ни система, дори предлагам да я узаконим!
Ще има самоубийства от мизерия!
Ще има смъртни случаи поради факта, че повечето хора не са си платили здравните осигуровки за 5 год. назад и не могат да ползват българската ни здравна система!
Ще има повече МПС произшествия, защото съдебната система дори и там е слаба!
Ще има, да ще има много неща, които в една друга Европейска държава няма и ние пак ще сме единствени и уникални!
А нашите управници с наша помощ ще усвояват милиони за партиите си, благодарение на гражданите на Република България! 
Дерзай, Българино! Минал си 5 века робство, упс – не, то беше присъствие само  
Манталитетът на БЪЛГАРИНА никога няма да се промени. МНOГO E ОГРАНИЧЕН – той e само…. Филип Плейн, Facebook, Instagram, CAVO BEACH  И ВСИЧКИ ЧАЛГА КЛУБОВЕ + ХЕЙТЪРИ!“, не крие възмущението си една от най-успешните българки в чужбина. 
С над 17-годишна кариера в Монако и в Люксембург Ана Иванова получи редица отличия и престижни награди, като “ Farst lady Awards“ 2021  „Мисис Дама на годината“ 2017, „Златно сърце“ 2014 и други. 
Тя е първата българка, получила почетен медал от кмета на Монако заради благотворителните инициативи като президент на фондация „Монако дриймс”.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *