Морски комплекс с 3 декара парк привлича семейства в Приморско

„Сънрайз“ е финалист за Черноморските Оскари 2021
Заобиколен от много зеленина и 3000 кв.м. парк, с лятно кино, различни детски кътове с катерушки и люлки, хотелски комплекс „Сънрайз“ в Приморско е един от зелените оазиси на родното Черноморие, противно на внушението, че курортите ни са презастроени и бетонирани, сочат организаторите на седмото издание на Черноморските Оскари – ВИП Комюникейшън.
Н ай-успешните компании и общини в Черноморския регион ще получат златни статуетки по време на  официална церемония тази вечер в Слънчев бряг, а сцена  на най-мащабното събитие за морския ни регион ще бъде емблематичният Сикретс Клуб, бивш Мания.

Хотелският комплекс се намира в началото на главната улица в Приморско, на 350 метра от южния плаж на града. „Сънрайз“ е изграден специално за семейства с малки деца и се състои от три сгради, ресторант, бар градина, детски басейн – 1 бр. и басейн за възрастни – 1 бр.
Комплексът разполага и с аниматори, които се грижат за най-малките гости и да подпомагат за активната почивка на родителите.
Разполага с 80 помещения, от които 30 апартамента и 50 стаи. Те са категоризирани в три групи: Икономична, Стандартна, Фамилна суит, Лукс, Делукс. Всички помещения са модерно и стилно обзаведени по индивидуален дизайнерски проект. Повечето от тях разполагат с напълно обзаведен кухненски бокс, включващ посуда и аксесоари за удобство на майките на най-малките гости.
Хотел „Сънрайз“ предоставя разнообразие от услуги като: фитнес; сауна; парна баня; басейн за възрастни; детски басейн; обслужване по стаите; интернет и паркинг; детски кошари и легла; тенис на маса; сейф; велосипеди под наем; трансфер от и до летище Бургас.
В ресторанта на комплекса освен страхотно приготвена храна, има детско меню, детски столчета и редица удобства за комфорта, както на майките, така и на децата.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *