Драмеди бенд представя дебютния си албум в кино „Влайкова“

Сдружение „Творци“ организира представяне на дебютния албум на Драмеди бенд – „Тук съм за теб“, на 11 март от 19,30 ч. в кино „Влайкова“, с подкрепата на НФ „Култура“ и партньорството на НЧ „Н. Хайтов“.

Драмеди бенд е създаден през 2020 г. от младежите, участници в академия „Драмеди“, и е част от афиша на едноименния театър. Групата вече има няколко концерта. Песните в албума са част от авторски представления, създадени от самите участници. В спектаклите се включват и много песни, които се изпълняват на живо и чиито текстове също се създават от младежите.

„Тук съм за теб“ съдържа 13 песни от представленията на театър „Драмеди“, създадени между 2017 и 2020 г. – „Кой си ти?“, „Пролуката“, „ЗУУМбиране – Коронна промяна“, „С/Звяра в човека“ и „П(р)огледни“. Музиката е записана в „Sezy Records“ от Сезер Сами. По време на събитието ще може да се купи колекционерски диск.

Ръководителка на бенда, режисьорка и основателка на академия и театър „Драмеди“ е Цвета Балийска. Участват Ели Рангелова – китара, пиано, вокал, Рада Михайлова – китара, пиано, укулеле и вокал, Ивана Симеонова – вокал и укулеле, Стоян Костадинов – китара, ударни и вокал, Пламен Петков – ударни, Иван Трайчев – вокал и укулеле, Авенир Михайлов – китара и вокал, Раяна Михайлова – вокал и укулеле, Лия Желязкова и Емона Соколова – беквокал.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *