SONA home: ново строителство с големи пространства

SONA home е жилищна сграда в търсения столичен квартал „Дружба 2”, в близост до бул „Копенхаген”.

Сградата предлага 34 двустайни и тристайни апартамента и 49 закрити паркоместа и гаражи, подсигуряващи удобството на живущите. Строителството стартира през октомври месец 2022, като срокът за изпълнение е 18 месеца, съобщават от имотната компания Arco Real Estate.

Достъпът до ключови места в София е бърз – в рамките на 10 минути можете да стигнете до Орлов мост с автомобил.

Нетипичното ново строителство

Апартаментите в SONA home разполагат с просторни всекидневни и спални до 16 кв.м, където новодомците могат ефективно да усвоят пространствата и да имат необходимия въздух в новия си дом. Всички апартаменти разполагат със своя тераса, а за любителите на верандите, е обособен апартамент на партер със собствен двор.

Шест от апартаментите разполагат с готови интериорни проекти в реални размери, които могат да бъдат реализирани след въвеждане на сградата в експлоатация. Проектите са създадени с оглед на най-актуалните тенденции в интериорния дизайн и предлагат ефективно усвоени пространства, които съчетават в себе си уют, спокойствие и игра.

Комфорт и семеен уют

SONA home е идеален дом за динамичния човек заради своята комуникативна локация. Вашият нов дом предлага бърз излаз към бул. „Цариградско шосе” и автомагистрала „Тракия” и се намира на 5 минути от метростанция „Интер Експо Център”.

Животът в SONA home е изключително благоприятен и за семейства с деца, предлагайки разнообразие от учебни заведения – 9 детски градини и 11 училища и множество дестинации за отдих, водни спортове и културно-исторически разходки в парк-музей „Врана”.

 

Източник

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *