35 години по-късно: Всичко е любов за Том Ханкс и Рита Уилсън

Том Ханкс и Рита Уилсън отпразнуваха 35 години брак с прочувствен пост в социалните мрежи.

„35 години брак. 30 април 1988 г. Любовта е всичко“, написа съпругата на световноизвестния актьор в профилите в Twitter и Instagram.

Ханкс и Рита, която се изявява като актриса, певица и филмова продуцентка, имат две деца – Чет и Труман Ханкс.

Двойката участва в романтичната комедия от 1993 г. „Безсъници в Сиатъл“, а Уилсън продуцира редица филми, включително „Моята голяма луда гръцка сватба“ през 2002 г. По-късно тя започва музикална кариера, като през 2012 г. издава дебютния си солов албум „AM/FM“.

През 2015 г. самият актьор сподели, че е почувствал мигновена химия с Рита, помолен да обясни дълголетието на брака им, припомня CNN.

Двамата съпрузи преминаха през сериозно изпитание в началото на пандемията, след като се заразиха с коронавирус през март 2020 г. в Австралия.

Те документираха преживяванията си по време на карантината, а Ханкс става откровен защитник на използването на маски за предотвратяване на разпространението на инфекцията.

През юли 2020 г. звездните съпрузи станаха официални граждани на Гърция и дори получиха чисто нови паспорти.

Рита Уилсън, която е от гръцки произход и Том Ханкс, който прие гръцката православна вяра, често са забелязвани да прекарват ваканциите си в съседната ни страна, където притежават и имот на остров Антипарос, припомня CNN.

 

 

Източник

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *