Футболно дерби в Община Елин Пелин

Спортните доброволци на ФК „Академия Мургаш“ от село Нови хан, посрещнаха с питка гостите от село /гара/ Елин Пелин на първото междуселско футболно дерби от кампания „Лято 2023“.
Кметовете на селата Нови хан и /гара/ Елин Пелин, връчиха на децата и родителите, които се включиха грамоти за блестящото им участие в турнира от името на кмета на Община Елин Пелин, г-н Ивайло Симеонов.
Подкрепени от кметовете на домакините и гостите, деца и родители играха спортсменски и с настроение.
Поздравяваме всички деца от академията за доброволческия хъс и това, че успяха да изведат на терена своите родители. Гордеем се с родителите на децата, които възпитават енергично и отговорно своите деца. Вярваме във всички Вас, защото децата са нашето бъдеще.
Кои бяха първите отбори, кои родители играха на терена, както и снимки от събитието, може да видите на официалната страницата на Община Елин Пелин в секция „Лято 2023“.
Кампанията „Спорт и здраве за всички“ се провежда под егидата на кмета на Община Елин Пелин, г-н Ивайло Симеонов.
За деца и възрастни предстоят още интересни футболни срещи на терена, както и уроци по голф, езда, рисуване, екоарт и нови предизвикателства и изненади.
Специални благодарности към ръководството на ФК „Академия Мургаш“ в лицето на футболните ментори и треньори – Александър Станоев, Асен Вутев и Милен Филев.
Огромни благодарности и към Младенка Павлова и Теодора Серафимова, които допринесоха за организацията на турнира.