Не се радвайте на оставката му… Този филм сме го гледали!

Борислав Михайлов вчера подаде оставка като президент на БФС и в цяла България започнаха празненства, все едно по времето на Бай Тошо в магазина са докарали камион с банани… Естествено, че ще има огромна радост, когато презираният от болшинството футболни фенове (и не само) заяви, че се маха от поста. Но не се радвайте чак толкова, защото този филм сме го гледали. И преди време подаде оставка, „отпочина“ си и се завърна, загладил перчем. За да доубива футбола ни…

Михайлов беше кратък пред журналистите и не пожела да отговори на въпросите им. Обвини ги, че имат пръст в оставката му. Засрича, каквото му беше написано на листчето. Излъга как нито един клуб не бил поискал въпросната оставка. Излъга, защото официално тя беше поискана от ЦСКА и Дунав (Русе), а неофициално от другата половина на едно „40-годишно приятелство“ – „братлето“ Наско Сираков. Някой чу ли Борислав да казва, че няма пак да се кандидатира за президент на БФС на предстоящия Конгрес? Аз не чух такова нещо.

Снимка 643617

Източник: startphoto.bg

Всичко може да се очаква от тези хора. Сега временен президент е дясната ръка на Боби – Михаил Касабов. Конгресът ще бъде отлично „пипнат“, а нищо чудно като претендент за шефското място пак да цъфне… Човека Оставка. Или някой, подготвен от него да го наследи. Вече започвам да си мисля, че синът му Николай Михайлов наистина е вариант и едва ли ще се задоволи само с един ресторант и тренировки в Левски. И така, може да продължим да гледаме сапунката „БФС на Михайлови“.

Снимка 574837

Източник: Официален сайт на Левски

Преди Конгреса ще има ротация на правителството, а на Мария Габриел май случващото се около и в БФС ще й бъде последна грижа. В двора на бъдещата госпожа министър-председател да играят националите ни, едва ли ще дръпне пердето, за да ги гледа.

Докато не чуем от самия Борислав Михайлов, че няма да се кандидатира отнов, както и синът му Николай, няма как да бъдем спокойни и да изпадаме в еуфория, душевни оргазми и делириум. Ясно, че искаме футболът ни да започне да изплува от блатото, но октоподът е с много пипала, хитър и със затворена уста. Който разбрал – разбрал…

 

Източник

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *