Медалите и факлите на Олимпиадата в Париж ще са в специални кутии на Louis Vuitton

Всяка една от факлите за Олимпийските и Параолимпийските игри това лято ще пътува в изработени по поръчка кутии на Louis Vuitton благодарение на договор за спонсорство със собственика на марката, съобщава Ройтерс.

Louis Vuitton е изработила и кутиите за медалите, които се отварят във витрини с десетки чекмеджета, всяко от които съдържа по три медала.

Най-големият луксозен лейбъл в света – известен с монограмите си във формата на цветя и карираните си чанти – представи куфарите в сряда в работилниците, където са били направени точно извън Париж.

Снимка: Twitter@LouisVuitton

Louis Vuitton произвежда куфари за трофеи от 1988 г., засилвайки видимостта на френската марка, като я обвързва с популярни спортни събития, например миналогодишното Световно първенство по ръгби, проведено във Франция.

Като част от споразумението за спонсорство на стойност 150 млн. евро с Олимпиадата в Париж, няколко марки на LVMH участват в организацията, включително бижутерната компания Chaumet, която е проектирала медалите, и марката за луксозно мъжко облекло Berluti, която е дизайнер на екипите на френските отбори.

Олимпийските игри започват на 26 юли, последвани от Параолимпийските игри на 28 август с церемонии по откриването, гледани от милиони хора по целия свят.

Всяка новина е актив, следете Investor.bg и в Google News Showcase.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *