Ето какви ще бъдат промените в движението на София за Великден

Столична община въвежда временна организация на движението на пл. „Св. Александър Невски“ във връзка с честванията за Възкресение Христово, съобщиха от пресцентъра на общината.

От 8:00 часа на 4 май до приключване на мероприятието на 5 май се забранява престоят и паркирането на пътни превозни средства на: пл. „Св. Александър Невски“; по ул. „Оборище“ в участъка между пл. „Св. Александър Невски“ и бул. „Васил Левски“; по ул. „Дунав“ в участъка между ул. „Московска“ и пл. „Св. Александър Невски“; по ул. „11-и август“ в участъка между ул. „Московска“ и пл. „Св. Александър Невски“; ул. „15-и ноември“.

От 18:00 часа на 4 май до приключване на мероприятието на 5 май се забранява влизането на пътни превозни средства по: пл. „Св. Александър Невски“; ул. „Оборище“ в участъка между пл. „Св. Александър Невски“ и бул. „Васил Левски“; ул. „Дунав“ в участъка между ул. „Московска“ и пл. „Св. Александър Невски“; по ул. „11-и август“ в участъка между ул. „Московска“ и пл. „Св. Александър Невски“; по ул. „15-и ноември”.

Източник: Десислава Антова/БТА

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *