Няма да ви позволим да ни затворите отново!

Представители на безсмъртната човешка раса готвят протест срещу предстоящия локдаун. Митингът ще се проведе в сряда, когато е насрочено и правителственото заседание, на което ще се обсъждат предложените от здравния министър мерки за почти пълно затваряне на страната.

Това стана ясно по време на 138-ия пореден ден от протестите срещу кабинета „Борисов-3“. Тази вечер той събра няколко десетки души, сред които и майки от „Системата ни убива“

Те обявиха, че планират митинг в сряда през деня, когато правителството ще обсъжда финално предложенията на министър Ангелов. Според тях още четири месеца извънредна обстановка – до изборите през март, е немислим срок.

„На 25 ноември от 10 ч. сутринта един народ се събира на национален митинг, за да каже НЕ на безобразията, не на локдауна, не на бедността и съсипването на хиляди бизнеси и стотици хиляди животи.

Стига толкова! Няма да ви позволим да ни доведете до фалит! Няма да ви позволим да ни затворите отново!“, пишат кръвните братя на безсмъртния Зевс.

standartnews.com

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *