ИТН ГО ЗАКЪСА С РОДНИНИТЕ

Тъстът на депутата от ИТН Никола Кръстев, по-известен като Малката Олинеза, е с досъдебно производство за опит за убийство. Цветомир Лазаров, известен бизнесмен от Ботевград, заедно с още трима „приятели“ е нападнал в близост до разклона за Бобошево шофьор на камион, който е подал сигнал на 112. Дупнишката полиция е реагирала и е арестувала Лазаров и трите „мутри“, като по-късно срещу тях е образувано досъдебно производство за опит за убийство.

При проверката е установено, че камионът е част от нелегален канал за износ на алкохол за Гърция, ръководен от именно от тъста на депутата на Слави Трифонов – Никола Кръстев. Схемата била измислена добре – цистерните разполагали с двойно дъно, като уж превозвали оцет за Южната ни съседка.

Скандално Никола Кръстев – Малката Олинеза беше вкаран за депутат от партията на Слави Трифонов, като баща му Христо Кръстев е обвиняем за четири престъпления. Кръстев-старши явно е успял да вкара отрочето си в листите на ИТН, като вероятно е разчитал на политически чадър, за да се спаси от правосъдието.

Явно на Малката Олинеза с помощта на Трифонов, Виктория Василева и Тошко Йорданов, сега ще му се налага да спасява и тъста си, който е изправен пред доста тежки обвинения. А петната от лютеница се изпират трудно …

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *