„People of Maha“ се влива във феерията на фестивала „UpTown“ в Борисовата градина

Бразилско-българската банда „People of Maha“ – Алекс (барабани), Бия (вокал) и Мила (китара), ще се влее във феерията на фестивала „UpTown“, за да добави онази живителна нотка рок, която ще превърне сцената в истински магнит за меломаните. Събитието си поставя амбициозната цел да подкрепя и развива музикалната култура в България чрез организирането на поредица от тематични събития, а тази година домакин на феста ще е „Арена София“, Столичен Колодрум в Борисовата градина.
В специалната рубрика за таланти, наречена „UpTalent“, на 26 юни „People of Maha“ ще забие с уникален сет от ретро-футуристичен рок, вдъхновен от жанрове като поп, класически рок, блус, хард рок и други. „Обичаме да описваме стила си като нещо, което човек би свирил през 70-те или 80-те, ако се опитваше да звучи футуристично“, споделя с усмивка триото. Момичетата от „People of Maha“ обещават неповторими емоции за всички посетители на фестивала, а присъстващите ще чуят на живо и първия сингъл от предстоящия им дебютен албум „Darling“. Песента излезе на 26 март заедно с видеоклипа към парчето.
Музикалният оазис в парка на Борисовата градина ще бъде допълнен с разнообразие от барове и слънчево настроение, а рано отворените врати за събитието предоставят невероятна възможност за прекарването на деня в компанията на близки и приятели под звуците на любима музика. Бандите ще излязат на сцена след 17 ч., научи ДУМА от Илиан Петров.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *