Филмът тръгва “Bodies Bodies Bodies”през август

/КРОСС/ Нов холивудски филм с българската актриса Мария Бакалова излиза по кината през август, а от продуцентската компания А24 разгръщат рекламната кампания с още кадри. Заглавието е Bodies Bodies Bodies“, жанрът е младежки хорър, а новият трейлър показва лесбийска целувка между героинята на Мария Бакалова и тази на чернокожата актриса Амандла Стенбърг.

Двете играят ключови роли в тази история за богати и разглезени американски младежи, които купонясват в изолирано имение. Те играят различни игри, имитиращи престъпления, но както обикновено се случва в такива филми на ужаса, едно истинско убийство преобръща живота на всички присъстващи.

Пийт Дейвидсън и Лий Пейс влизат в основните мъжки роли. Мария Бакалова играе образ на момиче с по-скромен произход, което влиза в компанията на богати и пристрастени към наркотиците и нихилизма наследници.

Кадрите подсказват, че това ще е типичен съвременен филм, ангажиран с любимите либерални и социални теми на модерен Холивуд – задължителна LGBT репрезентация, расова истерия, мултикултурни парадигми и перспективи. Филмът се представя като социална сатира, но едва ли върви срещу добре установените нови правила за разказване на истории в американското кино.

Критиците от корпоративните медии го харесаха и дадоха високи оценки на актьорската игра, атмосферата и режисурата. Премиерата е през август.

 

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *