Делян Георгиев:Откакто съм кмет на район „Изгрев“ не съм позволил да се продаде общинска земя

/КРОСС/ В предаването на Бтв Делян Георгиев, каза че причините за изключването му от БСП са няколко. „Първата причина е това, че откакто съм кмет на район „Изгрев“ не съм позволил да се продаде общинска земя. Втората причина е, че сме разрешили проблема с детските градини. И третата причина е, че настоящата администрация върна не един и два незаконнозаграбени общински имоти. Промяната се вижда, а това кара една определена група хора да се притесняват за следващите избори с евентуално мое участие там“.

Някой се притеснява от голямата подкрепа, която имам от моите съкварталци, аз съм убеден, че съм засегнал определени интереси в район „Изгрев“ и това не е без значение, заяви Георгиев. „Затова се появиха всякакви изсмукани от пръстите варианти.“

В позицията на БСП в официалната страница е качена снимка на сканиран документ, а такъв документ в районната администрация не съществува, обясни Георгиев. „Под същия номер е заведен съвсем друг документ. Не знам защо един кръг от хора там трябваше да паднат толкова ниско. Жалко е“.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *