Корнелия, дръж се!

Георги МАРКОВ

Горд съм, че с мой решаващ глас на 24 януари 2018 г. парламентарната комисия за младежта отхвърли Истанбулската конвенция. 10:9 гласа, след което Бойко я прати на КС и тя бе кремирана.
ПЕС упражни безпардонен натиск върху Корнелия Нинова да приемем Конвенцията. Дори Стефан Льовен ни нарежда да сиктирдосаме нашата правна рамка.
Този бивш шведски премиер да си гледа работата. Конституционният съд на България отхвърли Конвенцията като противоречаща на основния ни закон. България е в правото си да се позове на своята конституционна идентичност – чл. 4 от Лисабонския договор.
Българската православна църква анатемоса Конвенцията, която предвижда комитет ГРЕВИО от 15 каки, с пълен имунитет от българските власти и съдилища, да обикаля училищата и да облъчва децата в джендър идеология.
Хора като Льовен, Меркел, Оланд, Макрон, Шолц, Рюте, Урсула и сие ликвидираха християнския характер на Западна Европа. Ислямизираха я, джендеросаха я. И онзи ден миграцията на ножа даде свидни жертви край град Улм – момиченца, ангелчета на 13 и 14 години.
Българите сме бедни, но сме и ще останем християни. Ще си запазим мама е жена, татко – мъж. Няма да допуснем гей бракове и осиновявания. Няма да допуснем джендър идеология в училищата. Няма да сменим Дядо Коледа с Дядо Мраз.
Льовен да си гледа Швеция, че 9 години й беше премиер, а страната му е с най-много публични разстрели в Европа. Затова и партията му загуби изборите, а моите любимци от Шведски демократи направиха бум с 21%.
По нашата Конституция депутатите трябва да гласуват по съвест, а не след мачкане от ЕС и ПЕС. Със своята безпардонност и нахалство днешните брюкселски неолиберали надминаха съветските другари.
Чест прави на Корнелия Нинова, че устоя на зверски натиск от Брюксел 2018-а. Сигурен съм, че ще устои и сега.
Дръж се, Корнелия, християнска България е над всичко!

Епицентър

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *