Футболните прогнози за 2023 г на Теодора Стефанова

Гадателката на Берлускони Теодора Стефанова е известна с точните си прогнози. Още в началото на Световното първенство по футбол в Катар предрече грандиозен успех на Хърватия и сподели, че Франция и Аржентина ще стигнат до финал. Сега я поканихме, за да надникнем в личният живот на звездите и какво бъдеще ги очаква с половинките им. Ще разберем кога Николета Лозанова и Николай Михайлов ще имат общо дете, какво ще се случи с новата любов на голмайстора Килиан Мбапе и окончателна ли ще е раздялата на Жерар Пике и Шакира.

Теодора Стефанова

– Килиан Мбапе има нова любов – белгийката Роуз Бертман. Ще прераснат ли отношенията им в нещо по-сериозно?

– Двамата много се обичат и имат голяма химия един между друг. През 2023 г ще имат криза в отношенията си, понеже ще трябва да преодолеят доста трудности. Въпреки това ще останат заедно. Мбапе и Роуз Бертман до две години ще има брак и дете. Той ще устрои много добре живота си и нищо няма да му липсва. В кариерата също ще има голям успех. Мбапе ще участва и на Европейско и на Световно първенство и ще се бори за Златната обувка. Ще има много спечелени титли.

– Жерар Пике се разведе с певицата Шакира, но се твърди, че той още я обича. Ще се съберат ли отново?

– Очакват ги големи обрати. Пике и Шакира имат много силна кармична връзка и всичко, което се случва между тях не е случайно. Те са като брат и сестра и са се пренебрегнали като двойка в името на децата. В същото време много се ревнуват, много силни характери са. Шакира обаче е водещата, тя е по-силната, тази, която взима решенията. Малко са си разменили ролите. Жерар Пике е в голяма криза и все още не може да преодолее тази раздяла. Децата са тези, които ще успеят да ги съберат и да намерят хармонията и компромиса един с друг. Другата година се очаква да е доста критична за тях и да са като на война един срещу друг, но в името на децата ще успеят да преодолеят този период и отново ще се опитат да се съберат.

Теодора Стефанова

– Кристиано Роналдо и Джорджина Родригес ще сключат ли брак?

– Джорджина изживя голям шок, когато загуби бебенцето си и това я беляза много. През 2023-2024 г ще имат още едно дете и ще сключат брак. Двамата много се обичат и са сродни души. Джорджина много подкрепя Роналдо и всичко правят заедно. Тя е страхотна майка и са много сплотени. За двамата е много важно да имат семейната хармония и любов и се грижат взаимно за това. Роналдо ще бъде в нов отбор, който ще инвестира много в него и до няколко дни ще стане ясно в коя държава ще живеят.

– Николета Лозанова ще има ли дете от Николай Михайлов?

– До две години Николета ще роди дете от Михайлов. Другата година ще е много важна за тях да вземат това решение за общ наследник. Те много се обичат и не могат един без друг. Лозанова е прекрасна майка и продуктивна, ще има голям успех в кариерата в бъдеще и ще я видим в нова амплоа. Но преди всичко тя мечтае да бъде отново майка. В същото време Николай Михайлов жадува да има свое дете. Той ще направи своя собствена школа след като приключи кариерата му.

– Валери Божинов не успя да намери любовта след Николета Лозанова. До кога ще е сам?

– Ще намери половинката си през 2023г. Ще бъде много добро и скромно момиче и ще се замисли дори за дете и брак. През 2024 г ще се реши на тази сериозна стъпка. Сега се е отдал на кариерата си и на децата си.

– Какво е бъдещето на Благой Георгиев и новата му съпруга Паулина?

– Благой Георгиев ще има още едно дете от новата си съпруга и двамата ще продължат да са заедно.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *