Костадин Костадинов: В никакъв случай няма да дадем 100 дни на правителството

В предаването „Още от деня“ по БНТ Костадин Костадинов, каза че в никакъв случай няма да дадат 100 дни на правителството, защото то не е българско правителство, а американско. „Стана ясно, че тези хора обслужват чужди национални интереси. Едни чужди агенти завземат държавата, не че досега не беше така, но тези бяха толкова глупави, за да го покажат“.

ДБ е една доносническа партия, те пишат доноси, заяви Костадинов. „Христо Иванов си призна, че е договорил с френския посланик бъдещото сваляне на ветото от страна на България за преговорния процес за РСМ. Да припомня, че украинският посланик знаеше от тези псевдополитици какво е тежкото въоръжение на българската армия. И не е само това. Тези хора не спират със своето предателство“.

Те няма да се контролират взаимно, те ще се унищожат взаимно, защото тези формации не могат да се понасят, ние го виждаме всеки ден в парламента, категоричен е Костадинов. „Това, което те ще направят от това управление, сглобено в Американското посолство от новия посланик, е единствено и само да унищожат остатъците от българската държава“.

Преди три парламенти ние внесохме – август 2021 г. законопроект за разделянето на следствието от прокуратурата, то трябва да бъде извън прокуратурата, категоричен е Костадинов.

 

Източник

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *