Звезден съвет: Дженифър Лопес издава тайните за младежкия си вид

ой, ако не световна знаменитост, да ни разкаже как да поддържаме външния си вид. Една от най-блестящите звезди може да се нарече Дженифър Лопес – тя е не само певица и актриса, но и модел за подражание на много жени. Ето и съветите ѝ за красота:

  • Наспи се
Източник: Getty Images

Пътуването на Дженифър Лопес към грижата за себе си започва, когато тя осъзна, че просто не може да спи добре.
„Имаше момент в живота ми, когато спях от 3 до 5 часа на нощ. Цял ден бях на снимачната площадка и цяла нощ в студиото, а през уикендите снимах видеоклипове …. Бях на около 20 години и мислех, че съм непобедима ”, каза Лопес пред People. В крайна сметка тя получава паническа атака.

„Попитах лекаря дали ще полудея. Той каза: „Не, но трябва да спите… спете 7 до 9 часа на нощ и не пийте кофеин.“

Оттогава Лопес си е поставила за цел да спи достатъчно всяка вечер, въпреки натоварения си график. Хората, които не спят добре, са изложени на повишен риск от признаци на стареене по кожата си, включително неравномерна пигментация и намалена еластичност.

  • Яжте правилно

Лопес вярва, че красотата започва отвътре. „Съжалявам, но е истина! Мисля, че пиенето на много вода и пресни храни с много плодове и зеленчуци се отразява на качеството на външния вид на кожата “, сподели тя пред People.

  • Защитете кожата си от слънцето

Постоянното излагане на слънце на кожата може да доведе до преждевременни бръчки, стареене на кожата, петна и повишен риск от рак на кожата. Лопес разкри, че използва слънцезащитни продукти всеки ден, за да защити кожата си.

Източник: Getty Images

Ето няколко съвета за използване на слънцезащитни продукти:

  • Използвайте слънцезащитен крем със слънцезащитен фактор (SPF) 30 или по-висок.
  • Нанасяйте отново слънцезащитен крем на всеки два часа и след плуване или изпотяване.
  • Уверете се, че вашият слънцезащитен крем не е с изтекъл срок на годност.
  • В същото време не забравяйте, че красотата е свързана с вашето морално състояние. Лопес казва, че е фен на мантрите и ежедневните утвърждения: „Аз съм млада и вечена Казвам си това всеки ден, по няколко пъти на ден. Звучи като банална глупост, но не е: възрастта е само в ума ви.“

Източник

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *