Започва приемът на магистри за летен семестър в УНСС

От 4 декември 2023 г. в УНСС започва приемът за образователно-квалификационна степен „магистър“ за летен семестър. За него Университетът предлага 30 специалности в две професионални направления  „Икономика“ и „Администрация и управление“. Магистърските програми са в редовна и дистанционна форма и са с различен срок на обучение – два, три и четири семестъра.

„С избора на магистратура в УНСС вие стъпвате върху богат спектър от възможности, определяте широка траектория на движение, правите осъзнат избор в правилната посока на личностното и професионалното ви изграждане“, казва ректорът проф. д-р Димитър Димитров. „Целта на УНСС, като най-големия бизнес университет в България, е да осигури на студентите си подходяща среда, за да преминат успешно през промените и да са в унисон с динамиката на пазара на труда. Университетът развива дългосрочни партньорства с бизнеса и с организации, ангажирани с качеството и конкурентоспособността на образованието.“

Срокът за подаване на документи за всички специалности чрез конкурс по документи е до  18.01.2024 г. включително (на място) и до 21.01.2024 г. включително (онлайн).

Класирането ще бъде обявено на 22.01.2024 г. Записване на новоприети студенти е от 23.01. до 29.01.2024 г. включително.

На уебсайта на УНСС (magistri.unwe.bg) кандидат-магистрите могат да намерят подробна информация за специалностите, сроковете и отговори на всички интересуващи ги въпроси.