Пламен Павлов

ПламПламен Христов Павлов е български историк, поет, публицист, телевизионен водещ.ен Христов Павлов е български историк, поет, публицист, телевизионен водещ. Роден е на 12 юли 1958 г. в село Пейчиново, община Бяла, област Русе в семейство на учители. …

Пламен Павлов Read More