Рут Колева: Славата не е приоритет за мен, изкуството ме води

Рут Колева: Славата не е приоритет за мен, изкуството ме води
Славата не е някакъв приоритет за мен, изкуството ме води. Това, което следва след нея – по някакъв начин ме отблъсква, разни жълти вестници и медии.

Това заяви в „Денят започва с Георги Любенов“ певицата Рут Колева.

Тя сподели, че е била извън България почти през цялата година.

„Реализирах доста проекти, фокусирах се върху това да записвам музика. Генерално добра година, независимо, че нямаше концерти, имаше някакви други възможности, които се получиха доста добре при мен и ми дадоха шанс да структурирам приоритетите си“, разказа тя.

Певицата коментира и песента All The Guys. По думите й, тя е посветена на жените, които са жертви на това да бъдат проектирани идеали върху тях, и да бъдат съдени за това, че са разведени, че нямат мъж, че изглеждат по някакъв начин и т.н.

Тя допълни, че в песента има няколко елемента. На първо място, Рут е отгледана от баща си, има брат близнак, и от 12 години работи с една и съща група от момчета.

„Има и елемент от личния живот, всички неща, през които съм преминала, а също и текстът – преводът от английски е какво говорят хората за теб. Рестроспективно като погледна нещата, които са ми се случили през годините, ми е направило впечатление, че хората си мислят, че знаят за мен някакви неща, не само за мен, виждат някаква публична личност и проектират“, каза още певицата.

cross.bg

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *