„Ти знаеш“ е новият музикален разказ за обичта на „LATIDA“

Обичта като движеща сила, която идва в живота ни с различни лица – това е темата на новия музикален разказ от ангелогласните „LATIDA“ – „Ти знаеш“. Вокалният тандем Яна Балева и Елизабет Нешева отново вълнува с послание, в което емпатията и подкрепата между хората правят чудеса.
„Песента не е за любов, тя е за обичта в най-чистата й, честна форма. Тя е за онези най-близки хора, които те разбират само с поглед. С тях можеш да си мълчиш и да се чувстваш комфортно като в прегръдка. Това са хората, които са ти спасителен пояс в трудни моменти и ти помагат да виждаш бъдещето си на дълги светлини. Събуждат в теб сили, които не си подозирал, че имаш, за да растеш към най-добрата си версия всеки ден“, споделят „LATIDA“.
Фокус на режисираното от Радостин Събев-Шошо видео са различните вариации на обичта – между приятели, майка и дъщеря, двойки в различни възрасти, човек и домашния му любимец. Сред специалните гости в проекта са братя Аргирови, Павел Николов (Pavell) и половинката му Криси Нгуен, Майкъл Флеминг-Lexus със своето голямо семейство, актрисите Мария Вълдобрева и Никол Оташлийска. Крайният резултат е емоционален калейдоскоп от лица, който усмихва и превръща „Ти знаеш“ в перфектния саундтрак за начало на деня.
„Ти знаеш“ дължи завладяващото си лирично звучене на Боян Христов, който е автор на текста и музиката. Той създава аранжимента в колаборация със Сара Чакърова. С микс и мастеринг на поп мантрата за обичта на „LATIDA“ се заема Павел Николов (Pavell). Продуцент на „Ти знаеш“ е „BON-BON Music“ в лицето на Рози Караславова.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

автор:Дума

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *