СПА-туризмът с най-много финалисти за Балканските Оскари 2021

МАКСИ ПАРК ХОТЕЛ § СПА се захранва от два извора с богат състав
СПА-туризмът се оказа с най-успешни хотели и курорти от всички Балкански дестинации, посочват организаторите на туристическите Оскари ВИП Комюникейшън.
Финалистът за златните статуетки е МАКСИ ПАРК ХОТЕЛ § СПА, който е единствения хотел в България, захранващ си с минерална вода от два водоизточника с различен състав.
Разположен в сърцето на величествената Родопи планина, в най-високата точка на СПА столицата на Балканите, сред най-големия естествен боров парк във Велинград, хотелът ще бъде сред претендентите за престижните награди от седмото издание на годишните награди Balkan Awards of Tourism Industry 2021.
Церемонията ще отбележи значимите постижения на компаниите, които  работят в най-важната сфера за развитието на полуострова и най-засегната от Ковид-кризата.  Събитието ще се състои на  02.12. 2020 г. от 20 ч. в  5-звездния столичен хотел Маринела.
Макси Парк Хотел & Спа разполага с луксозни и просторни студиа и апартаменти, два ресторанта, външен и вътрешен детски кът, фризьорски салон, охраняем паркинг, денонощна рецепция и лоби бар в бароков стил, чиято камина носи мечтаните уют и топлина в студените вечери.
На разположение на гостите са 3 вътрешни басейна, единият, от които солен със соли от Мъртво море, джакузи с водни ефекти, 3 топила с лечебна вода и различна температура и 2 външни целогодишни басейна.
СПА зоната ще изненада приятно и най-взискателните гости с руска, финландска и кедрова сауни, парни бани, солна стая и солна сауна, просторна релакс зона, терапевтични и процедурни кабинети.
Природното богатство на хотела, луксозната и уютна обстановка, доброто обслужване и качествената храна, приготвена от местни натурални продукти с много любов, са гаранция за незабравимо преживяване и пълно възстановяване. Интериорът и удобствата ще удовлетворят претенциите и на най-изтънчения вкус.
Макси Парк Хотел & Спа е идеалното място и за бизнес събития. Той разполага с две конферентни зали с пълно техническо оборудване за провеждане на конференции и тиймбилдинг.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *