Емблематичият ван на Скуби Ду е в Airbnb, можете да го резервирате за $20

Пътуващите фенове на „Скуби Ду“, желаещи да преживеят отново магията на филмовата адаптация, могат да резервират престой в Mystery Machine благодарение на Airbnb.

Компанията за краткосрочни наеми е превърнала емблематичния буса в мини дом.

Чествайки 20-ата годишнина на Scooby-Doo: The Movie, Матю Лилард, който играе Шаги във филма, сега е домакин на The Mystery Machine, който никога досега не е бил достъпен за обществеността.„Нямам търпение да приветствам гостите в света на бандата на Mystery Inc. като техен домакин на Airbnb и да им дам лятна ваканция, която никога няма да забравят… чудовища не са включени!“, казва той.

Как да резервирате престой изобщо не е мистерия. Емблематичният бус, който се намира в Южна Калифорния, ще е достъпен за резервация онлайн на 16 юни за датите 24, 25 и 26 юни, като струва само $20 на нощ.

Гостите ще получат виртуален поздрав от Лилард при пристигане, както и закуски. Бусът е снабден с много препратки към филма – албум на Sugar Ray, преносим CD плейър, огърлицата от раковини на Шаги и лава лампа, както и външна част с шезлонги и хамак.

Между решаването на мистерии гостите могат да гледат отново Scooby Doo: The Movie с пуканки, бонбони и — разбира се — Scooby Snacks, посочва T+L.

Това не е първият път, в който Airbnb си партнира със знаменитости или известно място в Холивуд за специален престой. Миналия месец компанията предложи таен апартамент в Мулен Руж в Париж.

Всъщност, няколко дома, някога принадлежали на известни личности, са листнати на сайта, включително тези на Сони и Шер, Джули Андрюс, Джими Хендрикс и Джон Ленън.

 

Източник

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *