Частен остров, който може да купите на цената на апартамент в Слънчев бряг

Светът постепенно се връща към обичайния си ритъм. Туризмът не прави изключение. Затова е време да обмислите какви са опциите ви за ваканция.

От къщи във водата до апартаменти в центъра на оживен туристически град, сега е моментът да инвестирате в собствен имот.

Euronews Travel ни отправя предложение, за което мнозина мечтаят.

Какво ще кажете да си купите частен остров на цената на апартамент в Слънчев бряг?

Специализираното издание разглежда имоти, листнати в Private Island Magazine – една от най-големите бази с екскузивни острови в цял свят.

Отворете ума си, заделете няколко минути на тишина и внимателно проучете 6-те острова, които ще ви представим в следващите редове.

6. Big Tancook Island, Нова Скотия, Канада – €56 898

Big Tancook Island е пуснат на пазара с опцията да можете да купите част от него за семейна резиденция, хотел или къмпинг. Перфектно решение е за хора, които обичат простичкия начин на живот.

Със скалистите си брегове и уединени езера, Нова Скотия ще ви дари със спокойствието, от което отдавна имате нужда. В региона живеят около 120 души.

Какво може да купите на тази цена в Европа: апартамент с площ 63 кв.м с една спалня в курорта Слънчев бряг, България, за €58 000.

5. Danhattan Island, САЩ – €263 281

Уви, вече продаден, този остров в Кънектикът е мечта за фермерите. Той ще ви плени с изобилие от дървета и хижа, в която може да се настанят осем души.

Към цената получавате и лодка.

Какво може да купите на тази цена в Европа: апартамент с една спалня във Фуншал, Мадейра, Испания, за €265 000.

4. Majestic Island, САЩ – €274 982

Езерото Бийвър Дам предлага на вниманието ви 26 причудливи острова. Макар сред тях Majestic да не е най-впечатляващият, все пак е частен!

Островът беше пуснат на пазара миналата година и представлява перфектното място за усамотение.

Какво може да купите на тази цена в Европа: апартамент с площ 131 кв.м с една спалня в Марбела, Испания, за €287 700.

3. Bocal Island, Никарагуа – €292 535

Навлизаме в територията на курортите. Този остров беше продаден миналата година и върви в комплект с къща за гости с две спални, инфинити басейн, дълги плажни ивици, помещения за прислугата и др.

Какво можете да купите на тази цена в Европа: апартамент с площ 51 кв. м с гледка към морето в Палма Нова, Майорка, Испания, за €295 000.

 

 

Източник

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *