Асен Личев: Няма пречка за строителството на АМ Струма

Съгласно българското законодателство пречка за строителството на Източен вариант Г 10.50 от Лот 3.2 Симитли-Кресна на АМ Струма няма. Това написа във Фейсбук Асен Личев, Министър на околната среда и водите в предишния служебен кабинет.

Само факти!
Като служебен министър съм подписвал само един документ за АМ “ Струма“. И вие го виждате по-долу.

Писмено съм уведомил министъра на регионалното развитие и благоустройството, председателя на УС на АПИ и министър -председателя на България, че за участък „Лот 3.2 Симитли – Кресна на АМ „Струма““ има Решение по ОВОС което е валидно към момента.

Вижте повече

Снимка на Asen Lichev.
Снимка на Asen Lichev.
1
10„Само факти!

Като служебен министър съм подписвал само един документ за АМ “ Струма“. И вие го виждате по-долу.

Писмено съм уведомил министъра на регионалното развитие и благоустройството,  председателя на УС на АПИ и министър -председателя на България, че за участък „Лот 3.2 Симитли – Кресна на АМ „Струма““ има Решение по ОВОС което е валидно към момента.

За незнаещите какво означава това:

Това означава, че съгласно българското законодателство пречка за строителството на Източен вариант Г 10.50 от  „Лот 3.2 Симитли – Кресна на АМ „Струма“ НЯМА!

Стига некой да набере кураж да да започне строителството в рамките на валидността на решението по ОВОС и  в защита на българските национални интереси!

Всички други словоблудства, които ме замесват в национално предателство са ОТКРОВЕНИ ЛЪЖИ НА НЕПОЧТЕНИ СЪЩЕСТВА!“ написа Личев във социалните мрежи.

 

Източник

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *