Иновациите в обзавеждането са във фокуса на строителните Оскари

Немската марка KARE е финалист за  LUXURY Property AWARDS 2022
 
Немската марка за обзавеждане KARE получи високите оценки на журито на XII-то издание на годишните награди LUXURY Property AWARDS 2022.
Церемонията ще се състои на 7 октомври 2022 г. в 5-звездния хотел Санкт Петербург в Пловдив, съобщават организаторите от ВИП Комюникейшън.
Марката е водеща в луксозния сегмент, с ексцентрични идеи за обзавеждане, пълни с въображение и вдъхновение, прекрачващи всички съществуващи ограничения. KARE не прилича на никоя друга марка, предлагайки запомнящи се продукти и създавайки тенденции и иновации в дизайна на мебели. За нестандартните и романтичните, за дивите и мислещите, за странните птици и всички онези, които отхвърлят заобикалящите ги ограничения, когато става въпрос за обзавеждане на техния собствен дом, марката предоставя вълнуващи предложения.
От тази година освен жителите на София, Бургас и Варна на предложенията на марката могат да се насладят и в град Пловдив. Откриването на пети магазин на KARE в България е доказателство за нарастващия интерес към необикновеното, вдъхновяващо обзавеждане на дома. Достигането до възможно най-много хора е в основата на мисията на бранда– да удовлетвори желанието за уникални дизайн предложения – никога скучни и винаги пълни с изненади и страст.
Освен безкрайно разнообразие от стилове и креативни идеи за обзавеждане, марката предлага неустоими декорации, маси, огледала и картини ви изкушават да направите следващото преобразяване на дома ви. В колекциите от мебели централно място заемат дизайни със звезден потенциал, като мебели с изисканата комбинация от мрамор и дърво.
Независимо дали с привличаща вниманието лудост, класическа елегантност или креативна модерност, брандът изненадва клиентите и интериорните дизайнери със стотици нови идеи всяка година. Портфолиото на марката съдържа огромен избор от мебели, осветление и аксесоари в 20 различни интериорни стила с над 1000 нови продукти всяка година.
Линк към сайта: https://www.kare.bg

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *