Вдъхновителката Елена Кумбиева е претендент за лидерски награди

Връчват  Women Leaders Awards 2023 на 10 март в София 


Един от най-успешните мениджъри на болнични заведения у нас – Елена Кумбиева, управляващ едновременно и двете очни клиники „Вижън“ в София, е претендент
 за златните статуетки на  международния женски форум  Women Leaders Awards 2023, съобщава   агенция за публични комуникации ВИП Комюникейшън.

Най-успешните жени-лидери в бизнеса, в местната власт и в дипломацията ще бъдат отличени от по време на церемонията,  организирана от   Global Industrial Leaders. Г ала-финалът ще се проведе на 10.03. 2023 г. в балната зала на 5-звездния Hyatt Regency Sofia.
Колегите на Елена Кумбиева и нейни благодарни пациенти са категорични, че най-голямото й постижение не е само престижът, на който се радват двете клиники, нито дори екипът на световно ниво, който тя е успяла да събере и да мотивира всеки ден. Успехът й е в начина, по който тези млади лекари и специалисти разчитат на нея във всеки един момент, както и на нейната преценка, на нейните ръководни решения и отношение към работата.
Носител е на наградата “Вдъхновителка” на проект на 24 часа от 2021 г, а през 2017 г. е отличена с годишна национална награда за медицина в категория „Болничен мениджмънт“. Висока оценка и признание получава и за успешен мениджмънт получава през 2013 г. с Международната награда: “Човек на XXI век“. През 2022 г. „Вижън“ печели златна статуетка за Най-добра очна клиника на Балканите.
„Клиниката стана мой дом. Винаги съм казвала и се стремя да го внуша на моите колеги – че нищо лесно не се постига бързо или ако се постига така, то няма да бъде вярно. Всяка нещо трябва да се преживее, да се осмисли, да намериш най-верния начин да го реализираш, за да се чувстваш удовлетворен“, споделя Кумбиева.
Помни как през 2003 г. при откриването на клиниката са били екип от 5 души, сега са около 120.
„Добрият мениджър всеки ден изгражда и обогатява уменията си и личностното си поведение, с които да заслужи доверието на колегите си – те да го чуват, да го разбират и най-вече да му вярват“, смята Елена Кумбиева, която вярва, че за успеха всеки ден трябва да се бориш и да проверяваш себе си.
Снимки Личен Архив