Отново ръст на цените на луксозното строителство в София

OKINAWA Boutique Residence е финалист за LUXURY Property AWARDS 2023
Ниските лихви по ипотечните кредити водят до ново поскъпване на жилищата в София през последните 12 месеца с над 4о процента, а луксозните имоти по традиция запазват по-високи цени, посочва  журито на  годишните LUXURY Property AWARDS 2023.
Те ще бъдат връчени на 9 октомври 2023 в 5-звездния хотел Hyatt Regency Sofia. 
Организаторите  на събитието, които са част от международната платформа за сътрудничество Global Leaders,   по традиция подкрепят и социална  кауза – дарение за младите таланти от Националното училище за танцово  изкуство – София.
Една от сензациите на пазара на луксозно и качествено ново строителство в София – OKINAWA Boutique Residence, впечатлява с високите стандарти на енергоефективност и иновативната концепция HEALTHY BUILDING, в чието ядро е здравословният начин на живот и благоденствието на обитателите.
Строително-предприемаческата компания ТАСКОВ & СТОЯНОВ са пионери в областта, предлагащи за първи път в България жилищен продукт с подобни характеристики. Проектът се намира в кв.“Малинова долина“, на втора линия на бул.“Симеоновско шосе“ в близост до обновения търговски център „Фантастико“.
При строителството на сградата са заложени материали и технологии, които допринасят за осигуряването на благоприятна жилищна среда. Освен ф итнес на открито, за новодомците ще има и друга уникална екстра – и стинска японска Дзен градина.
След като през юли 2023 г. бе приет и планът за разширяването на столичната метромрежа с още 3 метростанции, едната от които е в близост до впечатляващата сграда – на кръстовището на бул. “Симеоновско шосе“ и ул. “Проф. Иван Странски“. Само на 3 минути пеша от новостроящата се healthy building сграда. Новата метростанция е поредното ценно допълнение към списъка с удобствата на проекта.
Наличието на метро увеличава значително инвестиционната стойност на имотите в OKINAWA Boutique Residence, споделят инвеститорите.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *