Зимният сезон в Банско започна на 17.12.2020! Вижте кои съоръжения и писти работят!

Сезонът в Банско започна в четвъртък, 17.12.2020. Лекото закъснение тази година ще бъде компенсирано с перфектни условия и много естествен сняг във високата част на ски зоната.

Пистите, които ще работят от четвъртък са: Плато 1 и 2 (№3 и №11), Бъндерица (№2), Балканиада (№4) до Междинна станция на Лифт Б1 и Б2, Юлен (№8) и Коларски път (№1).

karta

Следните съоръжения ще бъдат отворени в самото начало на сезона: лифт Шилигарника, лифт Плато, лифт Бъндерица 1 и 2, детска котва, шест седалков Коларски път, паничка Бъндеришка поляна, пътечка Бъндеришка поляна и кабината.

Поради обилните снеговалежи операторът предупреждава, че има лавинна опасност от самото начало на сезона и препоръчва практикуването на зимни спортове да се извършва само в рамките на обозначените и обработени писти!

plato

В ски зоната ще бъдат отворени алпийските барове на Бъндеришка поляна и Шилигарника, където гостите ни ще могат да си закупят топли напитки, но няма да могат да ги консумират там.

ЦЕНИ

– Намалени са с около 30% картите за деца до 12 години.
– От този зимен сезон има краткосрочни семейни карти за 2 и 3 дни.
– Промоционалните цени на сезонните карти важат до 31.12.2020!

ЦЕНИ за зимен сезон 2020-2021

Поради епидемиологичната обстановка в страната, екипът на Юлен АД моли всички гости на ски зоната в Банско да спазват разпоредбите и указанията на персонала!
Можете да се запознаете с правилата тук.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *