Българска хранителна добавка направи международен фурор

Имуномодулаторът „Муракол“  е финалист за Балканските Бизнес Оскари

 

 Българската хранителна добавка „Муракол“ предизвика истински международен фурор с резултатите, които показа през последните месеци.  Муракол Протект е 100% натурален имуномодулатор, а успехите му на международния пазар  спечелиха журито на седмото издание на Балканските Бизнес Оскари.
  Церемонията  Balkan Business Awards 2021  ще се състои на 26.03.2021 от 19 ч.  в конферентната зала на 4-звездния хотел Президиум Палас в град Ловеч. Под патронажа на Община Ловеч.
New Revital създаде гамата висококачествени хранителни добавки Муракол Протект, за да подпомогне нормалния режим на хранене, чрез доставяне на вещества, необходими за подсилване на имунната система и общ метаболизъм, поддържане на нормалната сърдечна дейност, доброто функциониране на стомашно-чревния тракт, централната нервна система, костите и ставите, спокойна бременност и кърмачество.
Оригиналната хранителна добавка е с доказани полезни свойства, а най-важните от тях са:
Муракол Протект може да допълва оптимално хранителния режим преди, по време на и след оперативната фаза на злокачествени тумори. Има силно регенериращо действие по време на радиотерапия и химиотерапия. Възстановява и поддържа оптимална имунната система, спомага за преодоляване на последиците от заболяването и агресивното третиране
За контролиране на количеството на дефектирали клетки в допустими минимални норми и намаляване на риска от туморни образувания.
За оптимизиране на имунната система за противодействието на основните вирусни, бактериални, микотични, дрождени , алергични и паразитни заболявания.
Поддържане на оптимален метаболитен баланс, което съдейства за поддържане на всички функции на организма и съответно добър физически и психически статус. Забавя стареенето.
Муракол Протект е напълно безопасен продукт.
 
Няма данни за странични реакции. 
Партньори на събитието са: Българската Агенция за Инвестиции, Българската търговско-промишлена палата, Конфиндустрия България – Италия, Българо-македонския Бизнес Клуб, С ръбско-българската търговска камара, Турско-българската търговско-индустриална камара, Гръцко- руската  търговска камара, Бизнес клуб Лондон, Европейският икономически сенат и други.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *