GLOBUS обогатява продуктовата си гама

Всички знаем какво е стереотип. Предварително формирана от човека мислена оценка на нещо, която може да се отрази в съответното стереотипно поведение. И много често тя наистина се отразява на поведението на човек и му пречи да реализира мечтите си и да покаже истинския си потенциал.

Говорим от опит. GLOBUS е българска компания, създадена преди повече от 15 години от хора с много опит и от хора с много ентусиазъм. Защото без този ентусиазъм нямаше да преборим предразсъдъците „А щом е българска, не стават“, „О, българска компания – нямате ли други?“, „Е как само българска, а пък изглеждат толкова добре“… Това са само малка част от коментарите, които сме чували. И през всички години на нашата дейност и нашата история, това ни е мотивирало да даваме най-доброто от себе си и да се гордеем с това, което правим.

Нашият екип влага огромен ресурс от знания, труд и време за усъвършенстване на познатите вече сухи строителни смеси – цимент, шпакловки, лепила и др. Обогатява се продуктовата гама с пяни, силикони, топлоизолационни системни решения, хидроизолация, грундове, мазилки, фасадни бои и интериорни бои от ново поколение специално разработени за нуждите на всеки елемент от дома на съвременния човек.

Всяка вълнуваща история има своето трудно начало, което с времето се превръща в от едно най-ценните предимства.

 

 

АВТОР СТРОИТЕЛИ-БГ

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *