Мисис България Ана Иванова в шок: Не знаят български, а гласуват

Завърналата се от емиграция красавица Ана Иванова, носителка на куп титли, сред които и Мисис България, открито се възмути от абсурдите в изминалите избори, при които хиляди турски граждани запълниха изборните секции в съседна Турция.
„Не разбирам?! Как е възможно някой, който дори не говори Български е
 зик, да се допусне да гласува за бъдещето на един цял народ!!! А той самият не живее на територията на България. WTF?? ЗАЩОООО??? Пак ли турци ще ни решават съдбата? 5 века малко ли бяха?“, изля гнева си в социалните мрежи бъдещата дентална асистентка.

Тя не проумява и как кандидатът за президент Герджиков се опитва да избяга от най-болезнената тема за обществото от последната година. „В свое изказване той твърди: „Денят, в който бъде сменен Гешев, ще имаме ли съдебна реформа или върховенство на закона? Няма да има. Проблемът никога не е в хората.“ Е, щом хората нямат значение, той за какво изобщо се кандидатира?“, пита още красавицата, която не може да приеме, че и на втория тур в неделя граждани от съседна държава ще решават съдбата на България.  

В същото време Мисис България недоумява, как е възможно, докато държавата ни преживява политически катаклизми, медиите да занимават по цял ден клетия народ с личните драми на Джулиана Гани. „Толкова ли е значимо случващото се в личния живот на една силиконка, че да измести темата с изборите и абсурдите, в които живеем“, възмущава се една от най-успешните българки зад граница.
Ана Иванова има над 17-годишна кариера в Монако и в Люксембург.  Освен с корона за една от най-красивите омъжени българки, тя е отличена и с други  престижни награди – „First lady Awards“ 2021  „Мисис Дама на годината“ 2017, „Златно сърце“ 2014 и други.
Брюнетката е първата българка, получила почетен медал от кмета на Монако заради благотворителните инициативи като президент на фондация „Монако дриймс”.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *